Telefon: 0920-25 01 51
.

Utbildning

Skaffa specifik kompetens inom diagnosverktyg

Följ med i utvecklingen

Få specifik kompetens

I takt med en allt mer avancerad teknik i motorer och fordon, ökar kraven på avancerad diagnosutrustning.

Därför erbjuder vi nu professionell testutrustning som är nödvändig för diagnos av disel-utrustningar och bensin/diesel-värmare, allt ifrån tryckmätare till kompletta provbänkar. Nedan kan ni ladda ned information om en del av de utrustningar vi kan erbjuda för enkel diagnos och felsökning i fordon och på lösa komponenter.

Som premiumkund kan vi erbjuda er vårt tekniska utbildningsprogram. Vi erbjuder dig, som är en van, professionel diesel mekaniker, intensiva praktiska kurser där, så långt som common rail injektorer och pumpar samt enhetsinjektorn, fungerande och gemensamma funktion presenteras, förklaras och analyseras djupt, med särskild uppmärksamhet för komponenters slitage. Reparation, med målet att tillfredsställande resultat uppnås med mätvärden från o.e tillverkare, kommer att visas. funktionsstörningar, diagnos och konsekvenser i motorn kommer att grundligt behandlas.

Eftersom våran diagnos och reparations teknik bygger på diagnos-utrustning som levereras av oss är det självklart att våra utbildningar är reserverade till verkstäder som använder utrustning som tillhandahållits av oss. Till dem som framgångsrikt passerar sluttentan kommer erhålla ett deltagare bevis.

Aktuella utbildningar. Klicka och läs mer.

Skicka en förfrågan om specifik utbildning

[contact-form-7 id=”21788″ title=”B2B-formulär”]