• 5
  • Biltekniker sökes

Biltekniker sökes

Biltekniker till Hedqvist Dieselservice / BDS Bilverkstad 

Vi söker tekniker till vår bilverkstad. Parallellt med vår dieselverkstad driver vi en bilverkstad med butik och lager i BDS-konceptet, bds.se. Vi servar och reparerar alla bilmärken.

Dina arbetsuppgifter:

Som biltekniker kommer du att ha ett varierande och utvecklande arbete där du gör diagnos, felsökning, reparationer och service på bilar och lätta lastbilar. Vi arbetar mycket med diagnos och felsökning av bensin- och dieselbilar samt värmare. Vi gör nymonteringar av dieselvärmare och andra tillbehör på bilar men arbetet innefattar även vanliga servicearbeten.

Eftersom vi hela tiden strävar efter att ligga i framkant på teknikutvecklingen finns goda möjligheter till personlig utveckling inom yrket.

Du behöver ha:

Fordonstekniska utbildning eller motsvarande erfarenhet

Datavana

Svenska & Engelska i tal och skrift.

Meriterande är utbildning/kunskap inom fordonselektronik och diagnostik

Vi är ett mindre företag där vi arbetar tillsammans som ett team och diskuterar och hjälper varandra i problemlösning. Det viktigaste för oss är att lösa kundens problem och därför måste du vara flexibel och kunna rycka in där det behövs. Dina personliga egenskaper är därför mycket viktiga.

Du skall ha ett gott ordningssinne, vara noggrann och självgående i ditt arbete. Du kan kommunicera väl med kunderna och är serviceinriktad. Du måste även kunna vara flexibel då det kan dyka upp arbeten som måste prioriteras.

Villkor:

Arbetstider Mån-Fre 07:00 – 16:00

Lön efter överenskommelse.

Heltid, Tillsvidare.

 

Ansökan

Ansökan skickas in till magnus@dieselservice.se märk ansökan med ”Ansökan biltekniker”.

Vid frågor kontakta Magnus Hedqvist på 0920-250151