Dieselinsprutning.

Brett program till fasta priser

1-3 dagars leverans

Vi utför reparationer på bl.a. cav, lucas, delphi, bosch, continental/siemens, denso, simms, stanadyne, zexel och diesel-kiki.

För att snabbt kunna hjälpa dig har vi tillgång till ett brett program av bytesprodukter till fasta priser. De flesta bytespumpar kan levereras inom 1-3 dagar från din beställning.

Vi får en ständig uppdatering med den senaste informationen om produkter och produktutveckling för att kunna erbjuda er den bästa möjliga servicen. De senaste insprutningssystemen s.k. Common-rail system och unit-injector, arbetar med mycket höga tryck (upp till 2200 bar och med flera insprutningar per arbetstakt). Vi har idag tre provbänkar och klarar allt i från mekaniska insprutningspumpar till högtryckspumpar och injektorer från Common-rail system. Vår flexibilitet gör att vi kan erbjuda dig snabb och kvalitativ service. Testbänkarna klarar provkörning av högtryckspumpen, kontroll av mängdventiler samt provkörning och calibrering/kodning av injektorer. Med vår utrustning provkörs injektorerna och pumpen under förhållanden som motsvarar full belastning i bilen och vi kan provköra Common-rail systemet från samtliga ledande leverantörer; Bosch, Denso, Delphi samt Continental/Siemens.

Varför hedqvist?

FÖRTROENDE

Anslutna till BDS, verksam sedan 1974

ERFARENHET

Vår personal är utbildad och kunnig med spetskompetens