Värmare – Tjänster.

Diagnos & felsökning

Vi ligger hela tiden i framkant vad gäller utbildning och utrustning, ett måste för att kunna utföra diagnos och felsökning på moderna värmare.

Vi kan hjälpa dig med allt från diagnos till reparation oavsett fabrikat. Vi utför reparationer på bl.a. Eberspächer, Webasto, Mikuni och Ardic. Med vår moderna utrustning kan vi diagnostisera och reparera både luft- och vattenvärmare. För att snabbt kunna hjälpa dig har vi tillgång till ett brett sortiment av reservdelar. I vår testbänk kan vi provköra lösa värmare. Detta minskar stilleståndstiden för dig som kund då du kan använda bilen under tiden som vi reparerar din värmare. Tack vare vår testbänk kan du även skicka värmaren till oss för diagnos och reparation. Vi får en ständig uppdatering med den senaste information om produkter och produktutveckling för att kunna erbjuda dig den bästa möjliga servicen.

Hos oss får du hjälp med monteringen av din värmare. Vi har stor erfarenhet av värmarmonteringar och lämnar gärna pris på en komplett installation av en värmare i din bil, båt eller transportfordon.

Varför hedqvist?

FÖRTROENDE

Anslutna till BDS, verksam sedan 1974

ERFARENHET

Vår personal är utbildad och kunnig med spetskompetens