• 5
  • Kundmottagare sökes

Kundmottagare sökes

Kundmottagare till Hedqvist Dieselservice / BDS Bilverkstad 

Vi söker kundmottagare till vår bilverkstad. Parallellt med vår dieselverkstad driver vi en bilverkstad med butik och lager i BDS-konceptet, bds.se. Vi servar och reparerar alla bilmärken.

Vi söker dig som är har erfarenhet som kundmottagare/servicerådgivare.

Som Kundmottagare hos oss är du den viktigaste länken mellan våra kunder och teknikerna. Du tar hand om kunden från första kontakt till den viktiga uppföljningen efter det att deras bil har lämnat lyften, Genom hela arbetet jobbar du engagerat, effektivt och med kundens bästa för ögonen.

Arbetet omfattar hela processen som innebär att boka in kundens bil, välkomna kunden, säkerställa reservdelar, stämma av med ansvarig tekniker, prissätta jobb utförda i verkstaden samt kontinuerligt jobba med uppföljning och återkoppling.

Vi är ett mindre företag där vi arbetar tillsammans som ett team och diskuterar och hjälper varandra i problemlösning. Det viktigaste för oss är att lösa kundens problem och därför måste du vara flexibel och kunna rycka in där du behövs. Dina personliga egenskaper är därför mycket viktiga.

Som person har du en positiv inställning, du är strukturerad, kan planera, prioritera och kan hålla flera bollar i luften. Du är systematisk, noggrann och prestigelös.

Du har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete och du drivs av att göra skillnad. Har god service känsla och vill hjälpa våra kunder.

Datorn med ett flertal system är ett av dina främsta arbetsverktyg så vi ser gärna att du har lätt för att lära och, då detta är en bransch i förändring, ta in omfattande och ny information löpande. Har du erfarenhet att arbeta med Winassist är detta ett plus.

Villkor:

Arbetstider Mån-Fre 07:00 – 16:00

Lön efter överenskommelse.

Heltid, Tillsvidare.

Ansökan

Ansökan skickas in till magnus@dieselservice.se märk ansökan med ”Ansökan kundmottagare”. Om du har några frågor kontakta Magnus Hedqvist på 0920-250151